“Newborn Fit Mama is de afgelopen jaren ontzettend hard gegroeid. Dagelijks krijgen we honderden mails van klanten, soms nog veel meer. Wij hebben deze emails jarenlang volledig zelf afgehandeld, maar hierdoor konden we ons minder bezighouden met hetgeen we eigenlijk het allerliefste doen: ‘’Moeders helpen om een balans te vinden in hun lifestyle’’! Dankzij Ginger en haar team hebben we structuur gekregen in onze backoffice administratie. Hierdoor kunnen we altijd binnen 24 uur reageren op vragen. We voorzien ze sneller van reacties en antwoorden en kunnen dus nog beter helpen. Wij zijn ontzettend enthousiast en tevreden over de professionele werkwijze van Ginger en haar team. Of wij Ginger en haar team aanraden? Ons antwoord hierop is: 100% JA!”

Kimberly & Eddy

Ondernemers & Vitaliteitscoaches, Newborn Fit mama

“Your Virtual Assistant is een betrouwbare ondersteuner. Zij heeft de gehele digitale administratie opgezet en beheert deze. Zij zorgt dat ik goed op de hoogte blijf. Ze verwerkt mijn gehele facturatieprocedure en zorgt dat ik mij volledig kan focussen op mijn werk. Ieder kwartaal is alles bijgewerkt, ingeleverd bij de juiste personen en mijn mail is altijd opgeschoond. Ze is een echte regeltante die meedenkt en advies geeft waar nodig. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Een echte VA die er is voor haar klanten.”

Kevin Kerstens

Van mijn businesscoach kreeg ik de tip om nieuwsbrieven te gaan schrijven en versturen. Ik had eigenlijk nauwelijks een idee van hoe ik dat moest aanpakken. Schrijven kan ik wel, maar hoe plan ik die brieven in en hoe moest ik dat verzenden? Ik had al een Mailchimp account, maar wat een gedoe vond ik dat! Ik werd verwezen naar Ginger en sinds een paar jaar verzorgt zij alle zaken rondom het verzenden van de nieuwsbrieven van mijn bedrijf. Van het redigeren van de tekst, het plaatsen van de foto’s in de brief, het verwerken van de nieuwe aanmeldingen voor de nieuwsbrief tot en met het verzenden van de brief op het moment dat ik dat graag wil: Ginger regelt het allemaal! En is de laatste nieuwsbrief al weer een tijdje geleden, dan krijg ik een mailtje van haar om me daar aan te herinneren. Daarnaast is Ginger nooit te beroerd om met me mee te denken als ik even niets weet te schrijven. Kortom: ik kan Ginger van harte aanbevelen voor het verzorgen van jouw nieuwsbrieven!

Nina Liesker

Creatieve chocolatier

“Ginger helpt mij met ingewikkelde HR-zaken en dat is voor mij een ware ontzorging. Op het moment dat ik een taak bij Ginger neerleg pakt zij deze zelfstandig en professioneel op. De communicatie verloopt snel, doelgericht en het resultaat schiet nooit tekort. Zij zorgt ervoor dat ondernemers kunnen (blijven) doen waar ze goed in zijn.”

Thomas Thijs

Co-Owner at Food Forward BV

Ginger is echt een topper op het gebied van client relation management (CRM), zowel via Excel waarbij zij hele draaitabellen opstelt als het managen van nieuwsbrief systemen, zij geeft inzicht in een database vol contacten en maakt van een grote brij in no-time een handig en overzichtelijk systeem. Ik heb nog geen vraag kunnen stellen, waar zij geen antwoord op had, ze is altijd op de hoogte van de laatste updates en handige tips & tricks. Dank voor het op orde en logisch krijgen van een hele hoop data, zodat dit nu weer voor mij en mijn klant werkt!

Lindsy Bruin

Lindsy Bruin Business Coaching

“Ginger werkt nu zo’n 3 maanden voor ELAB Care als uitvoerend directeur. En laat ik maar kort zijn: zij is het “nekkie” waarop ELAB draait. Uitstekende prioritering, klantgerichtheid, analitisch vermogen, oplossing gericht denken en vooral: behoud van menselijk gevoel in haar werk. Ze verrast me nog steeds iedere dag en het is nooit te veel om, buiten werktijd, nog even een zorgclient te bellen die een dringende vraag heeft. Dat is het ELAB gevoel dat ik graag bij mijn medewerkers zie.”

Naud Bom

Directeur , ELAB Care

“Via een gezamenlijke opdrachtgever heb ik Ginger leren kennen. De communicatie was vanaf het begin al open, prettig en vlot. Wij raakten aan de praat over administratieprogramma’s en door haar enthousiasme zijn mijn collega en ik overgestapt op Moneybird. Ginger heeft ons wegwijs gemaakt in het programma. Zij is kundig, heeft veel kennis van zaken en kan goed inspelen op pijn-en aandachtspunten. Daarnaast is zij een zeer prettig en vriendelijk persoon in de omgang. Ik kan Ginger dan ook van harte aanbevelen bij administratieve vraagstukken!”

Mariëtte Zwaneveld

WordPress Webdesigner, Spotlight Webdesign

“Een tijdje terug was ik op zoek naar iemand die voor mij een dashboard verder kont ontwikkelen in Excel en ik werd verwezen naar Ginger van Your Virtual Assistant. En wat ben ik daar blij mee. Ginger begreep gelijk waar ik over sprak, ook omdat ze met ondernemers werkt en hun ‘pijnpunten’ wist en ze kennis heeft van systemen en effectief en efficient werken. Ze heeft mijn bestaande dashboard o.b.v. mijn wensen (en meer) uitgebreid. Ginger heb ik ervaren als een erg prettig persoon in de omgang, actief meedekend en een bovenverwachting fijne service biedt. Dit is niet de laatste keer dat ik haar zal benaderen!”

Debbie Boekhout

Financieel Business Coach, d2be

“Toen ik het te druk had met het opzetten van mijn bedrijf en de werkzaamheden die daar uit voort kwamen, heb ik de hulp van Ginger ingeschakeld. Een betere keuze had ik niet kunnen maken! Ze heeft me snel en professioneel geholpen met het inrichten van mijn administratie in MoneyBird en heeft me daarbij waardevolle tips en adviezen gegeven. Ze heeft me echt ‘ontzorgd’! Ook nu kan ik rekenen op regelmatig een check, super fijn want daardoor kan ik me focussen op andere zaken waar ik zelf meer verstand van heb. Echt een aanrader!”
Josephine Kobussen

Freelancer, MarCom - (Virtueel) Assistent - Event Management - Sales Support

“Via via ontmoette ik Ginger. Ze heeft mij sindsdien heel wat werk uit handen genomen. Werk waar ik geen tijd voor had… of niet blij van zou worden, maar zij wel! Ze is snel. Ze is bereikbaar op veel te vroege of late tijden en daarmee kan ik haar aanbevelen.”

Jennifer Delano

PR Goeroe, DelanoPR

“Je moet als ondernemer niet alles zelf maar willen doen. En zo kwam ik in contact met Ginger. Inmiddels werken we al geruime tijd samen en ik vind het heerlijk. Ginger ontzorgt, denkt mee en houdt de vinger aan de pols. Dingen die ik niet leuk vind (inrichten mailsysteem, onderhoud website, opstellen privacyverklaringen) vindt Ginger heerlijk om te doen en ik heb er geen omkijken naar.”

Inge Schrier

Bedrijfsadviseur, BitterZoet

“Ginger is super fijn om mee samen te werken. Ze is oprecht geïnteresseerd, zoekt zaken tot de puntjes voor je uit, werkt nauwkeurig, leergierig en komt haar afspraken na. Naast haar financiële administratie ervaring is Ginger een kei in Excel en kan ze fantastische dashboards maken, maar staat taaltechnisch ook zeker haar mannetje. Ik heb haar al meerdere keren gevraagd om mij te ondersteunen en elke keer naar volle tevredenheid.”
Marieke van Nispen- de Kroon

Online Marketing Coach

Ginger heeft mij super goed geholpen door alle juridische documenten voor mijn bedrijf samen met mij te maken. Ze werkt hiervoor samen met een jurist. Zaken voor AVG zoals een privacyverklaring, mijn algemene voorwaarden en een samenwerkingsovereenkomst voor mijn teamleden en ik, zijn nu eindelijk allemaal geregeld. Ik vind dit geen leuke klussen, maar steeds als ik hier met Ginger aan werkte werd het luchtiger en leuker. Zo verdwaalde ik niet in de documenten :-). Ze was ook geduldig en ondersteunend. Ik had vanalles te doen naast deze taak, maar steeds als ik weer tijd en ruimte had om het op te pakken, stond ze voor me klaar. Net zo vrolijk.

Annet de Boer

Dramatherapeut & ondernemer, www.i-love-me.nl

“Ginger is een topper waar je op kunt vertrouwen. Komt elke  afspraak na en heeft met een paar woorden genoeg om een taakte volbrengen. Een perfecte aanvulling voor ons team. Betrokken, zorgzaam en scherp. Gaat voor elke uitdaging en leert graag nieuwe dingen. Aanrader!”

Dennis van Leeuwen

Maestro , Marketing Powerhouse

“Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren, door haar altijd snelle reactie op mijn vragen en efficiënte manier van werken. Ze is erg betrokken en werkt met veel drive. Ginger is proactief, denkt constructief mee en heeft een oplossingsgerichte houding. Durft kritische vragen te stellen en heeft een groot inlevingsvermogen.”

Karin Horsthuis

Projectmanager

“Op het moment dat ik veel werk had en het even niet meer overzag, kwam Ginger mij op een adequate manier helpen. Ze heeft binnen een korte tijd alles op orde gebracht, zodat er weer overzicht was binnen mijn administratie. Een enthousiaste dame die haar werk met plezier doet. ”

Sabine Klykens

Begeleider & verzorgende

“Ginger is de ‘spin in het web’, een ‘manusje van alles’. Zij combineert plannings- en administratieve vaardigheden met ruime kennis van het sociaal domein. Zij was met name op de achtergrond problemen aan het oplossen, waardoor ik mijn werk ongestoord kon blijven doen. Zij werkt efficient, doelgericht en resultaatgericht. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is zij prettig in de omgang. Zij weet een professionele werkhouding te combineren met een goede dosis humor. ”

Lidwien Snippe-Verhoef

WMO-consulent, ISD Bollenstreek