Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Ik vind het belangrijk dat je zelfcontrole hebt over jouw online privacy. Daarom wil ik je graag zo compleet mogelijk informeren over welke cookie ik gebruik voor welke doeleinden.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website op je computer, tablet of mobiele telefoon plaats op het moment dat je de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over jouw website bezoek opgeslagen. Met het plaatsen van cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Door het gebruik van cookies kan een website je herkennen bij een volgend bezoek aan de website. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je niet telkens opnieuw wilt inloggen bij een nieuw bezoek aan de website.

Verschillende soorten cookies

We maken onderscheid in functionele- en niet functionele cookies. Functionele cookies plaats ik altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Naast functionele cookies plaats ik ook standaard analytische cookie. Dit is een voorbeeld van een niet-functionele cookie. Deze is namelijk niet nodig om de website goed te laten functioneren. Hierdoor weet ik welke websiteonderdelen populair zijn en op welke plek ik mijn website kan verbeteren. Pas wanneer je akkoord gaat met het plaatsen van cookies, plaats ik ook een aantal andere niet functionele cookies. Deze hebben allemaal verschillende soorten doeleinden, maar stelt mij in staat om mijn dienstverlening te verbeteren. Zo gebruik ik cookies om verbeteringen op mijn website te testen en om social media buttons te tonen.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te kunnen laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookie niet accepteert.

Cookies om bezoek te meten

Analytische cookies stellen mij in staat om mijn website bezoek te meten. Deze statistieken geven mij inzicht in hoe vaak mijn website wordt gebruikt, naar welke informatie mijn bezoekers op zoek zijn en welke pagina het meest wordt bezocht. Hierdoor weet ik welke websiteonderdelen populair zijn en welke onderdelen verbeterd kunnen worden. Ik analyseer en verbeter de website continue om de ervaring van bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die ik maak kan ik niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. Ik maak gebruik van Google Analytics om inzicht te verkrijgen uit de data. De analytische cookie plaats ik altijd bij een bezoek aan mijn website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op mijn webpagina’s
  • Het bijhouden van de duur van het bezoek
  • Gegevens over je browser en apparaat waarmee jij mijn website bezoekt, zoals schermgrootte en besturingssysteem
  • De manier waarop je op mijn website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld via mail doordat je op de link hebt geklikt

Voor meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens doen, verwijs ik je naar de privacyverklaring van Google. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen. Ik verstrek de door jouw ingevulde persoonlijke gegevens (zoals naam, bedrijfsnaam, e-mail en telefoonnummer) nooit aan Google. Lees meer over hoe ik omga met persoonsgegevens in mijn privacy voorwaarden.

Cookies voor social media integratie

Op mijn website kan ik video’s en andere content tonen die je via een button kunt promoten en delen via sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen Social-media bedrijven, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Google, cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die je deelt. Voor meer informatie over de gegevens die Socialmedia-bedrijven verzamelen, verwijs ik je naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.

Cookies blokkeren en verwijderen

Wil je cookies van mijn website niet geplaatst hebben, dan kun je daarvoor kiezen in de cookiemelding die je te zien krijgt bij het eerste bezoek bij mijn website. Heb je mijn cookies eerder wel geaccepteerd, dan krijg je de melding niet meer te zien en dien je eerst mijn cookies te verwijderen.

Voor meer uitleg hoe je cookies kunt verwijderen lees dan verder via de link. Je wordt doorverwezen naar het stappenplan van de consumentenbond.

Link Stappenplan

Je kunt er ook voor kiezen om via je browser het plaatsen van cookies te blokkeren. Blokkeer je alle cookies, dan zouden websites minder goed kunnen werken. Het is beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen. Dit kun je doen in je browser bij de instellingen. Hiermee blokkeer je ook meteen van cookies van andere websites die je bezoekt.

Voor meer hierover kun je lezen door op onderstaande linkt te drukken. Je wordt dan doorverwezen naar het stappenplan van de consumentenbond.

Link Selectief blokkeren van cookies